top of page

Verzending & afhaaL

LEVERTIJDEN

Wij streven ernaar om bestellingen af te werken binnen de 10 werkdagen. Gezien wij een klein bedrijfje zijn en alles met liefde met de hand personaliseren, kan het zijn dat deze levertijd overschreden wordt. We zullen de klant altijd op de hoogte brengen, mocht Figured Out niet aan de levertijd voldoen.

Bestel je voor een speciale gelegenheid? Dan adviseren we je om ruim op tijd te bestellen. Je mag altijd contact met ons opnemen of te informeren of een producten voor een bepaald moment klaar geraakt. Iets bestellen en zonder overleg een gewenste datum bij de opmerkingen plaatsen, lukt niet.

Verzending

Wij werken samen met Bpost voor al onze pakketjes. Je zal dus een mail ontvangen wanneer je pakketje onderweg is. Als je voor verzending kiest, zal je altijd een track-en-trace code ontvangen zodat je de zending kan volgen. Je ontvangt deze code als de pakjes in het verdeelcentrum gesorteerd zijn. Het is dus normaal dat je email wat later komt dan de e-mail van de webshop.

LET OP! Gebruik je de B-post app? Deze geeft foutieve informatie. De app ziet je pakketje als verzonden op het moment dat wij etiketten afdrukken. Dit doen we in grote hoeveelheden, dus vaak een hele tijd voor je pakketje klaar is.

We zorgen er steeds voor dat je producten zorgvuldig verpakt worden, zodat ze niet beschadigd kunnen geraken onderweg. Wij zijn niet verantwoordelijk voor beschadigde leveringen. Je kan je bestelling steeds gratis komen ophalen op een afgesproken tijdstip.
 

TARIEVEN

  • Verzending met track-en-trace binnen België naar een thuisadres: € 7

  • Verzending met track-en-trace naar Nederland: € 10

AFHAAL

Woon je in de buurt van Geetbets? Of duurt de levertijd te lang? Dan kan je de artikelen nog steeds afhalen bij ons door te kiezen voor ‘Afhalen in Geetbets’.

Wanneer je een mailtje ontvangen hebt dat je bestelling klaar is, kan je deze na afspraak afhalen @ Nieuwdorpstraat 14 in Geetbets. Je kan telefonisch een afspraak maken op het nummer 0496/68.80.20.

bottom of page